Figyelem!

Facebook 2

Az elmúlt héten elkezdtem egy minisorozatot azokról az oldalakról, amelyeket én hoztam létre a Facebookon. Múltkor a Carissimi – disabled nevű oldalról/csoportról írtam, amely szorosan kötődik a Carissimi lapjához. Most tehát innen folytatom…
2013-ban volt a szüleink ötvenedik házassági évfordulója, amelyre az egész család lázasan készült. Én is sokat törtem a fejem, hogy mivel is járulhatnék hozzá az ünnepséghez, míg végül megszületett az ötlet, hogy az alkalomra készítek nekik egy oldalt, amelynek a nem túl meglepő 50 nevet adtam. Úgy gondolom azonban, hogy időnként a legkézenfekvőbb a legcélravezetőbb is.
A családi archívumból kiválasztottam pár fényképet, melyről úgy gondoltam, hogy a legtöbbet mondja el kettejük történetéről, és néhány sor kíséretében feltöltöttem őket az oldalra, amely ezzel megkezdte a működését. Mikor bemutattam a családnak, a tetszési index egyöntetűen magas volt. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy a siker nem legyezte a hiúságomat.
Az oldal eredetileg úgy indult, hogy egyfajta online családi archívum lesz, amelyet fokozatosan fogok bővíteni, de azóta átalakult családi oldallá; én vagyok az adminja, és rendszeresen töltöm fel a családi eseményekről készült fotókat. Így kerültek fel a mindkét unokahúgom esküvőjéről készült képek, születésnapokon vagy éppenséggel családi kirándulásokon készített fotók. Nyugodtan mondhatnám azt is, hogy hobbimmá vált az oldal rendszeres frissítése, hogy mindig új tartalmakkal várja a látogatókat, akik hamar megszerették, legalábbis a visszajelzésekből így olvasom ki.
Röviden ennyit szerettem volna mondani az 50-ről, legközelebb innen folytatom…
                                Sztakó Zsolt

Megszakítás