Figyelem!

Megkésett évzáró

A blog hűséges olvasói bizonyára észrevették, hogy pár hete nem kerülnek fel új bejegyzések. Ennek pedig az az oka, hogy a múlt évhez hasonlóan idén is nyári szünetet tartunk. Ezt azonban más irányú elfoglaltságom miatt nem tudtam eddig bejelenteni. Mégis, úgy gondolom, hogy faragatlanság volna részemről az olvasót, aki minden héten várja a friss olvasnivalóját, kétségek közt hagyni. Tehát most, hogy lazult a tempó, hivatalosan is lezárom a Kripli naplója harmadik szezonját!
Azok, akik más fórumokon is figyelemmel kísérik írásaimat, észrevehették, hogy tavasszal egy önéletrajzi sorozatot közöltem, amelyben a gyerekkoromat dolgoztam fel. Ezek az írások máshol már megjelentek, mégis úgy gondoltam, hogy inkább itt a helyük, mint egy hírportálon.
Június végén Kaszmán Zoltán, a legújabb szlovákiai hetilap, a Magyar7 munkatársa kérdéseivel keresett meg. Életemről és a munkámról faggatott. Természetesen a Kripli naplójáról is sok szó esett, hiszen ez a blog az aktuális szívügyem. Úgyhogy olvashatnak a blog születéséről, a névválasztásról stb.
A cikk július közepén jelenik meg, és akinek netán elvonási tünetei lennének, az ezt a riportot is olvasgathatja.
Addig is kellemes nyaralást. Szeptemberben jelentkezek.
                                                                                      Sztakó Zsolt

Megszakítás