Figyelem!

Felhívás!

Kedves Sorstársam!

Kocsis Károly 43 éves mentálhigiénés gyakornok vagyok, 15 éve látássérült. A látási sérülés következményeit a szociális élet sínyli meg leginkább, ezért gondoltam, hogy egy támogatói, önsegítő csoport segíthetne a problémák feltárásában, az akadályozottság kihívásainak leküzdésében.
Szeretnélek meghívni a Váljunk láthatóvá! elnevezésű, látássérültek számára létrehozott önsegítő csoportba. Szükségünk van a segítségedre, tapasztalataidra, problémamegoldó képességedre. Ha úgy érzed, hogy környezeted nem ért meg, kiszolgáltatottnak érzed magad bizonyos helyzetekben, nehezedre esik a segítség elfogadása, köztünk a helyed.
Célunk egy rólunk szóló, látó társaink számára összeállított tájékoztató füzet megírása, amely összefoglalná szükségleteinket, mindennapi kihívásainkat, képességeinket, hogy jobban megértsenek bennünket.
A projekt januárban kezdődik Komáromban. Hat alkalommal találkoznánk, kéthetente két órára. Az első találkozás 2020. január 13-án lesz 13.30-kor a Pevnostný rad 18, Hedera 2 pszichológiai rendelőben. Bárminemű kérdés esetén hívj a 0905 404 225-ös telefonszámon. Jelentkezéseteket január 10-éig a következő e-mail-címre várom:  kocsis.karoly[kukac]yahoo.com

Baráti üdvözlettel: Kocsis Károly

Megszakítás