Figyelem!

Ismét jó volt együtt lenni

„Fiatal értelmi fogyatékosok versfesztiválján léptünk fel ma délután Taksonyfalván. Nagyon-nagyon sok szeretetet kaptunk, sokáig emlékezetes marad! Köszönjük!” – olvasható a három felvidéki énekes, Kovács Koppány, Vadkerti Imre és Derzsi György június 12-i Facebook-bejegyzésében.
A versfesztiválra 15. alkalommal került sor a Galántai Értelmi Sérülteket Segítő Társulás és a Carissimi Nonprofit Alap szervezésében. A 23 szereplő bemutatkozását a Bauer Edit, Zupko Mária, Zsidó János (Carissimi), Bodri Eleonóra (rádiós szerkesztő és műsorvezető), valamint Pongrácz Achiles (galántai gimnazista) összetételű zsűri értékelte. Kiemelték, hogy idén különösen sok értékes előadást hangzott el, és minden szereplő a tudása legjavát nyújtotta. Volt, aki mosolyt csalt a hallgatóság arcára, és volt, akinek előadása közben a zsebkendők is előkerültek.
A fellépőknek és kísérőiknek a Galántai Kodály Zoltán Gimnázium tanulói tánccal, énekkel, bábelőadással kedveskedtek. A nap megkoronázásaként pedig a három nagyszerű énekes csodálatos koncertjét élvezhették a családias hangulatú rendezvény résztvevői.
„Jövőre ismét találkozunk” – hangzott az ígéret búcsúzáskor.

Megszakítás