Figyelem!

Adófelajánlás

Köszönjük mindazoknak, akik tavaly adófelajánlásukkal támogatták a Carissimit. Kérjük, hogy ha tehetik, idén is ajánlják fel adójuk 1, 2 (önkéntes munkát végzők 3) százalékát szervezetünk, ezáltal a fogyatékossággal élő gyermeket nevelő családok javára, s javasolja ezt másoknak is, hiszen minden eurót eljuttatunk azoknak, akik igazán rászorulnak.
A jogi személyek és azok a természetes személyek, akik maguk készítik adóbevallásukat, az adóív megfelelő részébe írják be a Carissimi adatait: IČO: 31821910; právna forma: neinvestičný fond; obchodné meno/názov: Carissimi n. f.; sídlo-ulica: Nám. 1. mája; číslo: 10-12; PSČ: 81106; obec: Bratislava. Az alkalmazottak a nyilatkozatot töltsék ki, és az adó befizetését igazoló nyomtatvánnyal – ezt a munkaadójuk tölti ki – együtt (mivel  idén április 30-a vasárnapra esik, május elseje pedig ünnep) május 2-áig juttassák el bármelyik adóhivatalba. Az adóhivatalok címét megkereshetik az interneten:
www.financnasprava.sk/sk/elektronicke-sluzby/verejne-sluzby/zistenie-miestnej-prislusnost. Aki szeretné, hogy a felajánlása tényéről (nem az összegéről!) értesítse az adóhivatal, ezt x-szel jelölje be a nyilatkozat megfelelő rovatában. Köszönjük a támgatását.

A nyiltakozat letöltése

Megszakítás