Figyelem!

Anyanyelvi tábor a Rákóczi Szövetséggel

A Rákóczi Szövetség az idei nyáron több ezer magyar fiatalnak szeretne lehetőséget teremteni nyári táborozásra a sátoraljaújhelyi Rákóczi Tábor és Rendezvényközpontban. Elsősorban szórványban élő magyar általános iskolás diákoknak szervezzük Kárpát-medencei Anyanyelvi Táborainkat. A rendezvény programja a korosztály nyári kikapcsolódását, kapcsolatépítését és magyar identitásának erősítését célozza. Táncház, kirándulás, vetélkedők, kézműves foglalkozások, kulturális és sportprogramok színesítik az egyhetes együttlétet. A gyermekek táboroztatása az előírt higiéniai követelmények betartásával valósul meg.
A táborba olyan gyermekek jelentkezését várjuk, akiknek életkora 7 és 14 év közötti, magyar nyelvtudásuk megfelelő ahhoz, hogy a tábor közösségi életébe aktívan bekapcsolódjanak.
A tábor kauciója 5 000 Ft/fő, melyet 2020. július 11-ig kérünk befizetni honlapunkon keresztül: https://www.rakocziszovetseg.org/tamogatas-befizetes/kaucio-fizetes
A kauciót a tábort követően visszautaljuk, amennyiben a jelentkező részt vett az eseményen és a házirendet betartotta.
A tábor időpontja: 2020. július 27-augusztus 1.
A tábor helyszíne: Rákóczi Tábor és Rendezvényközpont (Sátoraljaújhely, Oremus út 10.) https://www.rakocziszovetseg.org/rakoczi-tabor
Utazás: a Rákóczi Szövetség az utazáshoz autóbuszt szervez.
Az utazás során helyi pedagógusok kísérik a gyerekeket, akik a tábor teljes időtartamát a gyerekekkel töltik. A Rákóczi Szövetség felvállalja az utazás, szállás, étkezés, programok, valamint a kirándulások költségeit.
A jelentkezési határidő: június 27.
További információt a jelentkezési határidőt követően küldünk. Kérdésével, észrevételével forduljon központi irodánkhoz, vagy Szeleczki Mónika rendezvényszervezőhöz (+36 30 323 3521, szeleczki.monika@rakocziszovetseg.hu).
                                                Csáky Csongor elnök

Megszakítás