Ma ünnepli névnapját: Ilona Holnap: Huba

Címünk:
Carissimi n. f.,
Nám. 1. mája 3382/10-12.,
811 06 Bratislava
E-mail: carissimi2002 [kukac] gmail.com
Telefon: 00421 907 812 236

akadalymentes 01


kislanyJótékonysági alapunkat a Pozsonyi Kerületi Hivatal 2002 augusztusában jegyezte be. Segíteni szeretnénk sérült és egészségkárosodott gyermekeket nevelő családoknak súlyos gondjaik leküzdésében. A szülők és a pedagógusok munkáját szakirodalommal és előadások szervezésével is támogatjuk.

Felhívjuk a figyelmet a fogyatékossággal élő emberek nehézségeire, a külső és belső akadályokra, amelyekkel meg kell küzdeniük, s megpróbálkozunk ezeknek az akadályoknak az elhárításával. Carissimi – Esély fogyatékos és egészségkárosodott embereknek címmel magyar nyelvű ismeretterjesztő kéthavi lapot jelentetünk meg.

Együttműködünk különféle szlovákiai és magyarországi szakmai szervezetekkel, szakemberekkel. Jó kapcsolatot alakítottunk ki a budapesti Bliss Alapítvány, De Jure Alapítvány, Kézen Fogva Alapítvány és az ÉFOÉSZ balassagyarmati Elfogadásért Önérvényesítő Egyesület munkatársaival, a Selye János Egyetem és az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar oktatóival, a Petőfi Irodalmi Múzeum múzeumpedagógusaival. Tagja vagyunk a Szlovákiai Magyarok Kerekasztalának, és 2013-ban csatlakoztunk a Kárpát-medencei Családlánchoz. A Családláncot a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége (KCSSZ) a budapesti Nemzeti Erőforrás Minisztériummal együttműködve alakította meg azzal a céllal, hogy felkutassa és összefogja a határon túli magyarlakta területeken a családdal foglalkozó civil szervezeteket.

Mindenkinek a segítségét szívesen fogadjuk, és a támogatásokat köszönjük.

A Carissimi alapszabálya

További elérhetőségeink

 

Nyomtatás E-mail

Üzenjen a Carissiminek!

Kérdése van?
Írjon a Carissiminek!

Mi a Carissimi?

Segíteni szeretnénk sérült és egészségkárosodott gyermekeket nevelő, főként magyar családoknak súlyos gondjaik leküzdésében. Tovább...

carissimi intro

Hogyan segíthet?

Adója 2%-ával támogathatja a Carissimit,
vagy közvetlenül utalhat számlánkra.

Tovább...

carissimi 2018 4 Page 01

Carissimi folyóirat

A Carissimi legújabb száma
ide kattintva online elérhető!

Apertura de cuenta bet365.es